new arrivals

Pompoen Pitten

Nieuw

Pompoenpitten: weinig calorieën, veel vitaminen
Een van de grote voordelen van pompoenpitten is dat ze zeer weinig calorieën bevatten. 100 gram geroosterde pompoenpitten beschikken over slechts 100 calorieën. Een ander groot voordeel is dat de pompoenpitten vol zitten met verschillende soorten vitaminen.

Meer details

€ 2,30 incl. btw

Pompoenpitten
Pompoenpitten: weinig calorieën, veel vitaminen
Een van de grote voordelen van pompoenpitten is dat ze zeer weinig calorieën bevatten. 100 gram geroosterde pompoenpitten beschikken over slechts 100 calorieën. Een ander groot voordeel is dat de pompoenpitten vol zitten met verschillende soorten vitaminen. Onder andere vitamine K, vitamine C, vitamine A, vitamine E en vitamine B6 zijn rijk vertegenwoordigd in de pompoenpit. Deze vitaminen helpen om uw lichaam gezond te houden. Ze zorgen ervoor dat de vele activiteiten in het lichaam soepeler lopen en bevorderd worden zodat u lekker in uw vel zit en u veel fitter en gezonder voelt. Veel vitaminen worden overigens niet automatisch opgeslagen in het lichaam. Vitamine B en vitamine C bijvoorbeeld lossen op in het water. Hierdoor moeten ze elke keer weer opnieuw in het lichaam terecht komen en wat is nu een handigere manier daarvoor dan dagelijks een handje pompoenpitten?

5 redenen om pompoenpitten te eten

1) Ze zitten vol met magnesium. Een half kopjes pompoenpitten geeft 90% van je dagelijkse behoefte aan magnesium.
2) Ze geven je een vol gevoel, omdat ze veel vezels en eiwitten bevatten.
3) Ze kunnen je stemming een boost geven. Pompoenpitten bevatten L-tryptofaan, een verbinding die stemming verbetert op natuurlijke wijze en kan zelfs effectief zijn tegen een depressie.
4) Pompoenpitten zijn ook hoog in het prostaat-beschermende mineraal zink, waardoor deze zaden de ultieme snack zijn voor de gezondheid van mannen.
5) Hoog in Omega 3 vetzuren, goed voor je hersenen

Product successfully added to the product comparison!